SEMUA Nyee di dalam bLOgger HAK MILIK NUR ADRIANNA ERYNA BAY BINTI SHAFZRULRIZAL
Adrianna Eryna


nur adrianna eryna bay , 18 years oLD . KUALA LUMPUR !

Talk Here


This Is My sAYAng ! AHMAD BAIDHAWI



Credit


Skins : Cik Kira

Monday, 26 March 2012 | 0 comments

hye semua . now eryna nak Cerite about piture kart atas nie . cantik kan ?? niey kart I-CITY tauw . eryna first time pergi i -city nieyh . hahaahh :D , KART SANE CANTIK SANGADSANGAD . banyak lampulampu . mama saye bawak satu family giey i-city . mulamula tak rancang puwn nuk giey i-city tuu , pastu mama terus ajak giey i-city . sebelum giey i-ity tuu my family giey party bfday anak kawan mama . huhuhu . macam tuu lahh . firstfirst sampai sane kiteuranx sesat tau . sesat nuk arie parking jee . ade parking dekad giey arie parking jauh , yang paling kelakar . kiteuranx park kereta dekad tempat parking jauh n then kuar darie kereta tuu nak giey tmpat i-city tuu kiteuranx naek LIF , nuck carie jalan keluar tuu tak jumpejumpe . asal naek lif jee jumpa tmpat parking kereta jee . tade jalan keluar puwn . pastu naseb bek kakak saye nieyh pandai dye kate ari parking kart luar lahh . huhuh . daa kluar darie tmpat parking bertingkat tuu , naseb bek ade pengawal uh . dye just gtahu dekad dalam i-city ade parking , kiteuranx tak thu macam mane nak u turn kakak saye just buad jalan sendiri , jalan tuu untuk menghala keluar tapi kakak buat jalan sendiri MAen masuk jee, hahahha :D . daa siapsiap parking . kiteuranx cary tmpat makan , pas makan baru bergambar dekat pokok berlampu uh , tapy eryna n kakak tak take pitcure puwn . hahaha :) . pastu daa siap bergambar , eryna , abnx long , abnx ngah n kakak masuk ruma SNOW (RUMAH SALJI) hehheh :) mama , kakak long , mak uteh . n budak keik tak bole sebab budak bawah 3tahun tak boley masuk n yang pregnant puwn tak boley masuk , huhuhu . mulamula masuk okayh lahh . tapy bile daa masuk tuu HANYA TUHAN SAJE YANG TAHU , BETAPA SEJUK nyee RUMAH SNOW tuuu , huhuhhuh . eryna tak tahan n terus mengiggil padahal baju daa tebal daa . hahaha :) eryna dekad dalam ruma snow tuu ASYik diam jee , sejuk sangad , pastu badan eryna semua KEBAS gile . lgiey2 kaKI KEBAS gile . huhu eryna tak tahan eryna keluar jup . huhuh , masuk tuu tak ikut masa , kalau daa bayar suke haty nak masuk bile n nk keluar bile , pastu eryna duduk kart luar nak panas kan badan , badan eryna mula panas nthen eryna masuk balek kart ruma snow . hahahah :) . kali kedua masuk sekejap jee , heheh sebab daa tak tahan , heheheh :) nthen kiteurang nak balek daa , sebelum balek kite maen TOKEN dulu baru balek , daa abis token baru balek . hehhehe :) . macam tuu lahh , best sangad gie sane , thanx my mum sebab bawak kiteuranx gie i-city . happy n best sangad . tapy an mama ade satu pesanan untuk saye . kalu nak best giey ngan bOYFREIND lagie best , hahaha . ape lah mama nieyh , heheeh :)
ok lahh daaa , by .


hye , eryna here . soryyyy daa lame tak updates blog nieyh , hehehe . hahahh . huhuhuh . kihkihkihkih . eryna nuck story about gambar kat atas nie , mesti korang pelik kan n tertanye-2 kan . huhuh nieyh lukaluka pakwe kite . dye excdent . hm sedih sangad . hm . eryna akan erite darie awal hngga akhir okayh . okayh , pakwe eryna niey dye nak balek ruma dye , dye darie johor nak ke sijangkang . okayh sebelum dye nak balek haty eryna memanx tak sedap lahh , hm pas tu dye daa nuk gerak balek dye call eryna . okay eryna just akap take care untuk dye . pastu kan dye berhenty sekejap kat r n r mane ntah . eryna pun tak thu lahhhh . mase tuu dye okayh lagie , sebab kalu dye nk balek ruma stiap perhentian dye akan calling eryna , huhuh . pastu eryna ade terima panggilan kedua mase tuu eryna tak dengar sebab eryna n kakk dekat luar , eryna tak angkat lahh . kebetulan eryna nak tengok fon , dye ade alling lagie . mse eryna angkat fon tuu , dye tak cakap ape ape kart eryna pun , tapi dengar sore orang bising . eryna sangka dye marah eryna . pastu eryna bgiey meseg kart dye just taip "awak marah saye ek " pastu dye balas " awak saye exdent " mase tuu eryna tak peraye , sebb AHMAD BAIDHAWI niey panday bergurau , huhuh . pastu dye call eryna . dye cakap dye excdent betul betul , bdan eryna terus lemah gileeee . eryna BLUR n terkejut sangad . tak sangka dye boley excdnt sbb eryna fkir tadie dye okayh jee , hm eryna memanx sedey gileee , tak thu nuck cakap ape . just air mata jee asyik mengalir , huhuh . eryna risau , nuk tengok dye . dye tunggu abng dye sampai baru dye boley balek . eryna puwn ade masalah family sebab adek nenek eryna nazak . hm . eryna buntu sangad . eryna asyik fkir keadaan dye jee . haty eryna betulbetul tak tenang . huh . luka dye teruk sangad . hm . eryna takut nuck tengok sebenar nyee tapy eryna TABAH , ehhehhe :) . tapy sekarang ALHAMDULILLAH pakwe saye daa sembuh dan sehad seperti dulu , eryna bersyukur sangad . eryna tak kasi dyye naek moto daa , tapi dye tetap naek , hmm tapi tape lahh eryna tak kisa tapy dye kene hatyhaty , jangan bawak moto laju laju . eryna sayang dye sangad sangad :)


#sayang nanty bawak moto hatyhaty , jangan lajulaju tauw , ingat tauw sayang #
*ILOVEYOUSOOMUCHH AHMAD BAIDHAWI *

Wednesday, 15 February 2012 | 0 comments

hye , heyyy , hoyyyy :)
hye tenga buAD pee tuu , hhaha :) eryna kart sinie sehadsehad jee tauw . kamu semua sehad tak ??? kalau sehad alhamdulillah lha ek :) . now nuck post about my FAVOURite . makanan favourite eryna ialah CHOCOLATE !!! hahah ruma eryna banyak SANgadsangad choCOLate , sampay tak larat nuck makan daaa , hahahah :) u see sebelah kanan tuu ade pITCURE CHOCOLATE KAN ??? tuu chocolate eryna tapy eryna just take pitcure choCOLate kegemaran jee , ahhaha . ade banyak lagiey chocolate kart peti ais , sape nak . datang lha uma . nak tahu tak eryna dapat chocolate banyakbanyak tuu darie mane .. hah ! family eryna bely banyak sangadsangad . bely kart LANGKAWI lah . baru boley BORONG banyakbanyak . hahaha :) . fyi eryna bulan 12 tahun lepas daa pergy langkawi . family eryna buy banyak chocolate . pastu ade banyak sangad chocolate kart peti ais n then minggu lepas mama n papa eryna pergyy KEDAH . borong gak CHOCOLATE makin banyak lahh chocolate dekat peti ais ruma eryna nieyh . hahahh . mata eryna nieyh makin rambang tengok chocolate banyakbanyak ... hahahah of course RAMBANG BUT saye SUKE SANgad chOCOLATE !!! HHAHHA :D . tapy eryna makan chocolate pUWN berpada pada gak . bukan selalu sangad makan chocolte .... if teringin baru makan . itu pasal CHOCOLATE dekad peti ais nieyh lambat hbis , hehehehe :)
kalau sepupu eryna datang baru lah makin berkurangan CHOCOLAte , ehhehe :)
lagie puwn family eryna nieyh jarang makan dekad ruma . selalu makan luar jeee . huhuh .
tapy eryna suke sangad CHOCOLATE DAIM .... HAAHAH :) . rase nyee UNIK and jarang dapat kart KUALA LUMPUR , KAdangkadang ade jumpe tapy MAHAL . tak macam LANGKAWI . SERba serbi MURAh . hehehe :) .... if kORANG nak bagie hadiah kart eryna pUWN senang . bgiey jee CHOCOLAte . hehehe :) . hahaha
okay lha . tuu saje yang mahu di kongsi bersama RAKANRAKAN . okay byby .

#i loVE YOU SOo muchhHHY AHMAD BAIDHAWI #

Sunday, 12 February 2012 | 0 comments
hye u all , NEW POST !!!! hary nieyh eryna takan sambung cerita PEREMPUAN tuu tauw , hariey nieyh eryna tade mood lahh sorryyy . lagie puwn eryna saket sebab semalam . semalam eryna gado dengan PEREMPUAN YANG TK TAHU MALU tuu . dye tampar n tolak perut eryna , eryna jatuh dekad longkang besar , habes bibir kte berdarah banyak . huh . eryna just saket bibir n kepala eryna saket sangad malam nieyh , harie nieyh .. ehh silap malam nieyh eryna sedeyh sangad , air mata jeee yang bercucuran kart pipi eryna , hm . eryna tak thu ape salah eryna . eryna just tak bals satu meseg dye jeee , eryna bukan tanak reply . mase tuu eryna keluar giey makan dengan kakak , haiqal n soranx kawan saye . pastu tyme mseg tuu sampay saye otw nak balek . nthen tyme tuu huJAN . kiteuranx nak REDAH nak giey kart kete . memanx tak dengar fon bunyi pastu balek uma saye baru perasan ade satu meseg , saye bace pastu saye just reply saye nuck cas fon . sebab b3 fon saye memanx daa nuck empty tuu saye cas , lepas daa cas , b3 daa FULL saye nak calling dye pastu dye tak angkad puwn . saye just FKIr dye daa tydo .... tuu jee . nthen saye rase tak sedap haty tuu saye mseg MEREPEKREPEK . HM . saye cuma sayanx dye soranx jeee . saye tak pena nuck pkir negatif terhadap dye . saye sayanx dye soranx jeeee . saye tade LELAKY laen selaen dye . saye ade dye jeee . HATY saye sayanx sangadsangad kart dye . hm ........ eryna buad storyy nieyh puwn airmata tetap MENgalir jee . sebab eryna terlalu sayanx n cinta kan dye . hm :(


#awak saye sayanx n cinta kan awak soranx jeee , haty saye cuma untuk awak , tade uranx laen puwn selaen awak . saye sentiase memikirkan awak setiap mase . i reallyreally loVE YOU !


# NUr adrIANNA ERYNA bAY SAYANG AHMAD BAIDHAWI jeeeee #

Saturday, 11 February 2012 | 0 comments
hye , now new storyy . heeee . ade sorang PEREMPUAN nieyh tak tahu malu tibetibe jelous pulak byle abnx ngah kitee nak kahwin .entah apeape ntah , PEREMPUAN nieyh dye tak sedar diri !
okayh eryna akan story darie mulamula tauw . perempuan dulu couPLE DEngan abnx ngah kitee , dalam 1taHUN lebeyh kowd , macam tuu lha , PEREMPUAN nieyh dye suke KIKIS duit abnx ngah kiteee . KURANG SOPAN BETUL lahh dye nieyh , aishh . pastuu abnx ngah kitee gado ngan dye tahun lepas sebab mase tuu abnx ngah kitee betulbetul tade duit , pastu dye pakse abnx kitee giey cucuk duit , abnx ngah nieyh jenis JIMAT CERMAT . nthen PEREMPUAN nieyh paksepakse pulak . abnx kitee puwn ape lagie keluar lahh BARAN dye , abnx ngah kitee nieyh susah tunjuk BARAN dye nieyh , dye pantang orang paksepakse dye , pastu PEREMPUAN tuu terus dapat PENAMPAR yang begitu ENAK SEKALI !! hhaha . lagiepuwn mase tuu saye ade dengan abnx ngah , saye tahu ape yank terjadie kart situu , pastuu dorang gado terus saye calling mama , kakak n abnx long saye . huh ....
lepas magrib mama , kakak n abnx long saye sampay . huh lagiey lahh kecohh an , huhu . lagielagie kakak saye .... mulamula dorang sampai abnx long saye tengking PEREMPUAN tuu .. tuu baruuu abnx long tengking , naseb bek abnx long saye tak naik tangan , kalau naik tangan abis lahhhh . ehheh :) . pastu kakak pulak ... kakak maki dye habis habisan . memanx dye kne teuk aa dengan kakak saye , huhuh . tibetibe PEREMPUAN naek tangan !!! peerrrggghhh ! memanx angin lahh kakak saye ... ape lagie . kakak saye puwn naek lahhh tangan , perrgghh . memanx syahdu lahh kan . hhahah :) . saye just nak tergelak jeeeee , hahahah :D ... saye puwn terkena gak , dye puwn tampar saye , perrrghhhh memanx syahdu , sampai BIBIR saye berdarah , huhu . nthen mama saye nak tampar dye tapy kakak saye tahan tangan mama saye . huhuhu . n abnx long n mama WARNING kart dye , mama says "JANGAN KACAU FAMILY AKU LAGIE " . tuu jee mama WARNING kart dye ...
hm tuu lahh name nyeeee PEREMPUAN TAK TAHU MALU , macam mintak sedekah dengan family kiteorang . heyyyy GENg ade sambungan cerite pasal PEREMPUAN nieyh .. waittttt okayh . hheheh ... daaaaa

Labels:



hye , JEJAKA DITEpi nieyh adalah THAMByyy saye , heheh . mu boYFREND YANG PALING SAYE SAYANX SANGADSANGAD . HEHHHE :) ,saye sayanx dye sangadsangad . kiteuranx baru couple 8 bulan jeee . tade lha lame sangad . heheeh :)
saye sayanx dye sebab dye baEK SANGADSANGAD , TERLALU baek untuk diri saye , huh .
tapy an , tapy an dye BUWCHUX . heheheh :)
mesty korunk PELIK an nape kite panggil dye thamby . sebab dye panggil saye menacyy lha , hahaha . tade lha . bgie saye panggilan tuu SWEET kowd . kadangkaddang jee saye panggil dye thamby , hehehe bukan selalu puwn . heheh :) .. lagie puwn bf saye tak garang tauw , heheheh tapy eryna nieyh takowt ORAng garang , ehhehe .
saye suke sangad perangai bf saye tuuuuu , hehehhe saye sayang sangadsangad kart dye . saye takowt dye tinggalkan saye , harapharap tak lah kan , huhu . AMIIIINNNN ..
CINTA SAYE HANYE UNTUK DYE SORANG JEEEEEEE ,
AHMAD BAIDHAWI ADALAH CINTA SAYE SELAMALAMA NYEEEEE .

OKay lahh nieyh jee saye nuck poST storyyy , ehhehe okay byby . assalamualaikum

#SAYE SAYANG AHMAD BAIDHAWI TAUW

Friday, 10 February 2012 | 0 comments
HYE , eryna nak post abOUT BLOg baru eryna DAA siap . blog saye SIMPLE jee . tak cantek puwn . huhuh .rajinrajin lahh snGGAh di blOG yang tak seberape pUWN , huhuh :)
eryna penad sangad buad blOG Nieyh , hm .
tapy penadpenad puwn sanGGup buad gak bLOG untuk urANx yank tersayanx , hehehe
SAYANG !!!!!!! blog saye daa siap tapy SIMPLE jeeee , awak I LOVE YOU . EHEHEH :D ..
ehheheh :) .
korangkorang rajinrajin singgah blog nieyh , hheheh :) , you FOLLOW Me , n i akn follow korang , heheheh :) . okayh lah tak tahu nak cakap ape daa . huhuh . tattatatta . by . assalamualaikum .

# saya sayang ahmad baidhawi

Past