SEMUA Nyee di dalam bLOgger HAK MILIK NUR ADRIANNA ERYNA BAY BINTI SHAFZRULRIZAL
Adrianna Eryna


nur adrianna eryna bay , 18 years oLD . KUALA LUMPUR !

Talk Here


This Is My sAYAng ! AHMAD BAIDHAWI



Credit


Skins : Cik Kira

Monday, 26 March 2012 | 0 comments

hye , eryna here . soryyyy daa lame tak updates blog nieyh , hehehe . hahahh . huhuhuh . kihkihkihkih . eryna nuck story about gambar kat atas nie , mesti korang pelik kan n tertanye-2 kan . huhuh nieyh lukaluka pakwe kite . dye excdent . hm sedih sangad . hm . eryna akan erite darie awal hngga akhir okayh . okayh , pakwe eryna niey dye nak balek ruma dye , dye darie johor nak ke sijangkang . okayh sebelum dye nak balek haty eryna memanx tak sedap lahh , hm pas tu dye daa nuk gerak balek dye call eryna . okay eryna just akap take care untuk dye . pastu kan dye berhenty sekejap kat r n r mane ntah . eryna pun tak thu lahhhh . mase tuu dye okayh lagie , sebab kalu dye nk balek ruma stiap perhentian dye akan calling eryna , huhuh . pastu eryna ade terima panggilan kedua mase tuu eryna tak dengar sebab eryna n kakk dekat luar , eryna tak angkat lahh . kebetulan eryna nak tengok fon , dye ade alling lagie . mse eryna angkat fon tuu , dye tak cakap ape ape kart eryna pun , tapi dengar sore orang bising . eryna sangka dye marah eryna . pastu eryna bgiey meseg kart dye just taip "awak marah saye ek " pastu dye balas " awak saye exdent " mase tuu eryna tak peraye , sebb AHMAD BAIDHAWI niey panday bergurau , huhuh . pastu dye call eryna . dye cakap dye excdent betul betul , bdan eryna terus lemah gileeee . eryna BLUR n terkejut sangad . tak sangka dye boley excdnt sbb eryna fkir tadie dye okayh jee , hm eryna memanx sedey gileee , tak thu nuck cakap ape . just air mata jee asyik mengalir , huhuh . eryna risau , nuk tengok dye . dye tunggu abng dye sampai baru dye boley balek . eryna puwn ade masalah family sebab adek nenek eryna nazak . hm . eryna buntu sangad . eryna asyik fkir keadaan dye jee . haty eryna betulbetul tak tenang . huh . luka dye teruk sangad . hm . eryna takut nuck tengok sebenar nyee tapy eryna TABAH , ehhehhe :) . tapy sekarang ALHAMDULILLAH pakwe saye daa sembuh dan sehad seperti dulu , eryna bersyukur sangad . eryna tak kasi dyye naek moto daa , tapi dye tetap naek , hmm tapi tape lahh eryna tak kisa tapy dye kene hatyhaty , jangan bawak moto laju laju . eryna sayang dye sangad sangad :)


#sayang nanty bawak moto hatyhaty , jangan lajulaju tauw , ingat tauw sayang #
*ILOVEYOUSOOMUCHH AHMAD BAIDHAWI *

Past | Future