SEMUA Nyee di dalam bLOgger HAK MILIK NUR ADRIANNA ERYNA BAY BINTI SHAFZRULRIZAL
Adrianna Eryna


nur adrianna eryna bay , 18 years oLD . KUALA LUMPUR !

Talk Here


This Is My sAYAng ! AHMAD BAIDHAWI



Credit


Skins : Cik Kira

Wednesday, 15 February 2012 | 0 comments

hye , heyyy , hoyyyy :)
hye tenga buAD pee tuu , hhaha :) eryna kart sinie sehadsehad jee tauw . kamu semua sehad tak ??? kalau sehad alhamdulillah lha ek :) . now nuck post about my FAVOURite . makanan favourite eryna ialah CHOCOLATE !!! hahah ruma eryna banyak SANgadsangad choCOLate , sampay tak larat nuck makan daaa , hahahah :) u see sebelah kanan tuu ade pITCURE CHOCOLATE KAN ??? tuu chocolate eryna tapy eryna just take pitcure choCOLate kegemaran jee , ahhaha . ade banyak lagiey chocolate kart peti ais , sape nak . datang lha uma . nak tahu tak eryna dapat chocolate banyakbanyak tuu darie mane .. hah ! family eryna bely banyak sangadsangad . bely kart LANGKAWI lah . baru boley BORONG banyakbanyak . hahaha :) . fyi eryna bulan 12 tahun lepas daa pergy langkawi . family eryna buy banyak chocolate . pastu ade banyak sangad chocolate kart peti ais n then minggu lepas mama n papa eryna pergyy KEDAH . borong gak CHOCOLATE makin banyak lahh chocolate dekat peti ais ruma eryna nieyh . hahahh . mata eryna nieyh makin rambang tengok chocolate banyakbanyak ... hahahah of course RAMBANG BUT saye SUKE SANgad chOCOLATE !!! HHAHHA :D . tapy eryna makan chocolate pUWN berpada pada gak . bukan selalu sangad makan chocolte .... if teringin baru makan . itu pasal CHOCOLATE dekad peti ais nieyh lambat hbis , hehehehe :)
kalau sepupu eryna datang baru lah makin berkurangan CHOCOLAte , ehhehe :)
lagie puwn family eryna nieyh jarang makan dekad ruma . selalu makan luar jeee . huhuh .
tapy eryna suke sangad CHOCOLATE DAIM .... HAAHAH :) . rase nyee UNIK and jarang dapat kart KUALA LUMPUR , KAdangkadang ade jumpe tapy MAHAL . tak macam LANGKAWI . SERba serbi MURAh . hehehe :) .... if kORANG nak bagie hadiah kart eryna pUWN senang . bgiey jee CHOCOLAte . hehehe :) . hahaha
okay lha . tuu saje yang mahu di kongsi bersama RAKANRAKAN . okay byby .

#i loVE YOU SOo muchhHHY AHMAD BAIDHAWI #

Past | Future